Om mig
Nina Tiimonen på Partillekliniken ger reflexologi

Hej!Låt mig berätta lite om min resa i hälsans tecken. Intresset för hälsa och välbefinnande fanns där tidigt. På mitt tidigare arbete som kontorsmedarbetare på ett stort företag hade jag utöver min vanliga tjänst ett uppdrag som hälsocoach för de anställda. Det gav mig mersmak och en insikt om vad jag behövde göra: hjälpa människor att må bättre! Under min resa har jag periodvis själv varit i behov att återfå hälsa och balans. Reflexologi blev för mig en metod för just detta.


Jag började på välrenommerade Partillekliniken under 2016 med elevbehandlingar. I januari 2018 blev jag diplomerad reflexolog från Kairon-skolan med utbildning inom basmedicin. Jag utbildade mig därefter till diplomerad friskvårdsmassör. Jag är även diplomerad Reiki-utövare enligt Usui-metoden under Reikimaster Gun Heed.


När du kommer till mig för behandling är det viktigt med en öppen dialog. Jag ser helheten hos dig så behandlingen verkar på djupet. Du ska veta att behandlingarna ofta startar  starka processer och utrensningar. Då finns jag till för dig som stöd.NYHET!


Från och med januari 2021 är du välkommen till mitt nya behandlingsrum i Munkebäck, Göteborg. Du hittar mig på Lilla Munkebäcksgatan 7A i Criilona:s lokaler. Gamla som nya kunder är hjärtligt välkomna!


Nina Lindblom